• 51946120
  • kontakt@piagaarde.dk

Om mig

Jeg hedder Pia Gaarde, jeg har været lærer siden 1997 og har i alle mine år arbejdet med børn inden for specialområdet. Børn der af forskellige årsager er overstimuleret og har store udfordringer i livet. Jeg har arbejdet med børn både med og uden diagnoser.

I de seneste mange år, har jeg primært beskæftiget mig med børn med autisme og ADHD. Børn der i den grad bliver overstimuleret og fyldt op af indtryk fra hverdagen, som er særligt sensitive på alle indtryk og stimuli. Jeg har undervejs været så heldig, at kunne tage en terapeutisk uddannelse – med speciale i særligt sensitive børn hos Anja Merrild (sensitive academy) og det har gjort en forskel i mit arbejde med børnene.

Jeg arbejder med afslapning, både for den enkelte og i mindre grupper, som en integreret del af min undervisning. At kunne give eleverne et rum til afslapning, samt at kunne hjælpe dem til et større overskud og kunne minimere nedsmeltninger, er en stor gave.

Jeg har altid haft særligt fokus på forældresamarbejdet. For mig er det en alt afgørende faktor, at forældrene er med og forstår deres barn. At forældrene ved, hvorfor deres barn reagerer som det gør og kan møde barnet hvor det er. Det gør en kæmpe forskel for barnet, at forældrene bliver den bedste udgave af sig selv som forældre, i forhold til at kunne hjælpe barnet med at blive den bedste udgave af sig selv.

For mig er det naturligt, at når et barn har det svært, så er det vigtigt at arbejde hele vejen rundt om barnet, og sørge for, at barnet får bedst mulige betingelser for at kunne udvikle sig og leve et godt og harmonisk liv.